SERVICE EN VERHUUR

ALLE AANDACHT
VOOR UW TWEEWIELER

Bij aanschaf van een nieuwe fiets krijgt u van ons een servicepakket cadeau: wij nemen de afleverkosten voor onze rekening en daarnaast ontvangt u een gratis 6- én 12-maandenbeurt.

Heerlijk, zo’n fietsverzekering: geen zorgen meer over schade of diefstal

Onbezorgd fietsen is wel zo lekker. Daarom kunt u bij ons terecht voor een goede fietsverzekering, ontwikkeld in samenwerking met Enra: dé verzekeraar in de tweewielerbranche. Vraag ernaar in onze winkel of kijk op www.enra.nl.

k

Verzekering

Om u weer snel op weg te helpen heeft Fietswereld Noorlander een eigen fietsverzekering ontwikkeld.

Garantie

Op al onze producten, zowel A-merken als het eigen assortiment, bieden wij u een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt.

w

Service

In alle aspecten van onze dienstverlening staan klantvriendelijkheid en klantgerichtheid centraal.

FIETS HUREN? DAT KAN!

Een dagje (of langer) de omgeving van Ouderkerk aan den IJssel ontdekken per fiets? Fietswereld Noorlander verzorgt ook fietsverhuur. Loop gerust bij ons binnen voor meer informatie en de voorwaarden. En mooie fietsroutes? Die vindt u ook bij ons!!!

Hieronder vindt u een greep uit onze huurfietsen.

Fietssleutel kwijt?

Twee fietssleutels is niet alleen handig zodat u een reservesleutel heeft, ook de verzekering wil dat u twee sleutels kunt overhandigen wanneer bijvoorbeeld uw fiets wordt gestolen. Sleutel kwijt? Bestel* eenvoudig een AXA-fietssleutel via: http://www.axasecurity.com/bike-security/nl-nl/

* Om de nieuwe sleutel te kunnen bestellen, heeft u het sleutelnummer nodig. Deze vindt u op de (reserve)sleutel van uw fiets.

HEEFT U EEN VRAAG
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Voor al uw vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier. U kan ons uiteraard ook bellen of mailen. Zie hiervoor onze contactpagina.

FIETSWERELD NOORLANDER

Dorpsstraat 58
2935 AD Ouderkerk a/d IJssel
Tel: 0180 – 68 10 58
E-mail: info@fietswereld-noorlander.nl