ELKE FIETS IS WELKOM

REPARATIE
EN ONDERHOUD

De aanwezigheid van een fietsspeciaalzaak met uitstekende service is een “must” in fietsminnend Nederland. We houden van fietsen, maar repareren en onderhouden is een vak apart. Ouderkerk aan den IJssel heeft gelukkig een vakman om de hoek.

Dankzij jarenlange ervaring en vele cursussen zijn alle merken en types wel door onze handen gegaan. Dus met welke fiets u ook komt, wij maken hem in orde. Noorlander heeft veel onderdelen op voorraad, zodat we u snel weer op weg kunnen helpen.

Het is echt zo:

Regelmatig onderhoud verdient zich terug.

Fietswinkel met uitstekende service:

De vakman om de hoek met een uitstekende fietsenservice.

ONDERHOUDSBEURT VOOR UW FIETS

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt voorkomt vaak prijzige reparaties. Goed voor uw fiets en uw portemonnee! Klik hier om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt of reparatie.

VAKKUNDIGE REPARATIES

Bij Fietswereld Noorlander worden reparaties en onderhoud op een vakkundige manier uitgevoerd. 

}

REPARATIE BINNEN 24 UUR

In veel gevallen worden reparaties binnen 24 uur uitgevoerd. Zo heeft u uw fiets of e-bike weer snel tot uw beschikking.

SERVICE PAKKET BIJ uw NIEUWE FIETS

Bij de aankoop van een nieuwe fiets of e-bike ontvangt u een service pakket voor optimaal behoud van uw fiets.

Uw e-bike verdient de beste zorg

Steeds meer e-bikes vullen het straatbeeld, ook in Ouderkerk aan den IJssel. Om de beste service te blijven bieden, heeft Noorlander zich de laatste jaren verder gespecialiseerd in e-bikes. U kunt dus niet alleen elektrische fietsen kopen in onze winkel, u kunt uw e-bike hier ook met een gerust hart achterlaten voor onderhoud en reparatie.

IEDERE FIETS IS WELKOM

U kunt hier meteen een reparatie- of onderhoudsbeurt met ons afspreken. Wenst u informatie of advies, dan staan wij u altijd graag te woord.

HEEFT U EEN VRAAG
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Voor al uw vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen. Zie hiervoor onze contactpagina.

FIETSWERELD NOORLANDER

Dorpsstraat 58
2935 AD Ouderkerk a/d IJssel
Tel: 0180 – 68 10 58
E-mail: info@fietswereld-noorlander.nl